2010. április 12., hétfő

Things..



Szóóóóóóóóóóval, kicsit késve de azért még nem annyira:

Boldogságos SzülcsiNapcsit a kedvenc IT Görlömnek ^^

Jaj istenem, oda meg vissza vagyok ezért a csajért :] Láw Láw Stewie baba (L)
Amúgy azért nem írtam előbb mert felhívtam Kesztyűt és elmentünk együtt sörözni xD(aham, álmodik a nyomor kicsi Bri xD).. no de a lényeg!: reméljük azért jó be*asztak Robbal és utánna este történt egysmás.. Miért is?? Jah igen!

Mert Robsten EXIST g*ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii XD

Ennnnnnnnnnnnnyi!!xD Az anti Robstenesek nyaljanak szart, most...most igazán bekaphatjátok a farkam...de tövig!XDD wíííí :D Amúgy meg akik féltékenykednek, és még mindig azt hiszik hogy Rob majd egyszer meglátja őket és azonnal szívszerelemes lesz beléjük..szóval igen TI.. nektek üzenem hogy az a nap SOHA nem fog eljönni, ideje elfogadni és imádni RobStent ^^


21 megjegyzés:

  1. Hahh ez vicces!! XDXD
    Anti Robstenes vagyok, és egy kicsit ütős amit írtál, sok Robstenest ismerek és beszélek velük normálisan de ez a stílus???
    Na asszem csak annyit mondhatok: hogy bemutatkoztál...... Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  2. Wow! Hát ez szép mondhatom!! Mutatták a blogod, csak hogy tudd ANTI vagyok. Tetszett a történet, viszont azt hiszem ezzel jól leszerepeltél!!!!!!!!!!!!!!! Undorító vagy, csak hogy tudd!! Azért ócsárolni minket mert mi nem nézzük jó szemmel, hogy Rob egy ilyen piszkosszájú csajhoz tartozik!! Most elérted, hogy ugyanazt gondoljam Rólad mint Kristenről!! Gratulálhatok!!!
    Remélem rob hamar rájön, hogy nem való hozzá Kristen, és jól otthagyja, és utálni fogja az olyan embereket, mint Kristen és te!!
    Viszlát, Anti !

    VálaszTörlés
  3. A szád elég mocskos (mint Kristené) nem ártana kimosni egy kis sósavval.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem meg ha nem tetszik nem kell olvasni, meg megnézni amit Brii ír...ennyi! 4ever RobSten!!! :) Puszi Brii:Ajna♥ (L) Am teljesen igazad van! :)

    VálaszTörlés
  5. Am meg tetszett a történet??? Nem tűnt fel, hogy RobSten-es???? Vagy ezt nehéz felfogni? xD Na mind1!

    VálaszTörlés
  6. Igazából nem hat meg nagyon a dolog, csak annyi hogy Kedves Anti, nem tudom mit kapod fel a vizet, Rob is kb. hasonló kaliber, káromkodás szerint, nem tudom hány Robos interjút láttál/olvastál de úgy látszik nem eleget.am emg igen Undorító vagyok meg gusztustalan meg bunkó meg köcsög, NA ÉS??
    Na erről ennyit, jah meg akinek nem tetszik húzzon el vagy akassza fel magát , vagy fusson egy kört..
    Ajna téged meg láww (L)
    xoxo

    VálaszTörlés
  7. Szerintem meg ha nem tetszik amit olvastatok kedves ANTI Robstenesek...NEM kell olvasni!
    JA! És azt kihagytam, hogy...ő...ja, igen! Hogy MEGCSÓKOLHATJÁTOK A(Z AMÚGY RENDKÍVÜL CSINOS KIS)SEGGÜNKET!!! DE HA NEM TETSZIK, VANNAK MÉG ÖTLETEIM!!
    ÉS PERSZE CSÓKOLLAK TITEKET ÉDESEIM!

    ÉS BRI, TELJESEN IGAZAD VAN!!!! ÁÁÁ!!! ROBSTEN FOREVER!!!♥♥

    VálaszTörlés
  8. Azt elfelejtettem, hogy Kristent ne szidjátok, mert a legjobb csaj a világon!! Lehet, hogy káromkodik és nincs mindennap puccba vágva, de KI NEM SZARJA LE??!! Nekünk Ő így tökéletes!!!(ÉS ROBNAK IS ;])♥
    És igenis összeillenek!!!
    Kicsit felhúztam magam...

    VálaszTörlés
  9. KRISTEN AZ ISTENNŐ,IMÁDOM MEG BRIANNÁT IS :D szóval,ha csak azért jöttetek,hogy kristent meg briannát ócsároljátok,akkor húzattok el a büdös picsába!!!
    ...kedves anti robstenesek,ettől most aztán kurva jól érzitek magatokat mi,hogy így megmondtátok a tutit...???
    BRAVO,amúgy meg ha 'anti robstenes'-ek vagytok akkor mi az istent kerestek itt ,he?
    Nem ízlik a pite,hogy Rob Krist szereti nem titeket?
    ...hát édöseim így jártatok,dolgozzátok valahogy fel...
    Felbasztátok az agyam...
    fullra egyet értek briannával... :)
    na amúgy meg a mai világban ki nem beszél csunyán mi???
    ...a lényeg,hogy inkább üljetek csendben,mert a tény az tény...ROB és KRISTEN EGY PÁR (L)
    ROBSTEN FOREVÖR

    csóók bri (L)

    VálaszTörlés
  10. Kedves AntiRobstenesek! Nem tudom mi a büdös francot kerestek egy ROBSTENES blogon...ha nem szeretitek Robstent! Nincs belevésve sehova se hogy mindenkinek szeretni kell őket,de akkor legalább tegyétek meg azt hogy nem ócsároljátok Kristent! Mert ők igenis egymáshoz tartoznak nah ez picisziveim bele van vésve a nagy könyvbe és ezt jobb lesz ha elfogadjátok mert ez van! De ezzel nem csak magatokat járassátok le hanem egyben Robot se tisztelitek annyira hogy elfogadjátok a döntéseit...ami ebben az esetben az hogy KRISTENNEL van és ŐT szereti! És úgy nem lehet megitélni egy embert hogy nem is ismered....áldjon az ég de a mai világban ki nem beszél csúnyán? És nem az miatt kell egy embert utálni hogy hogyan beszél...Brianna se szent és ő is beszél csúnyán de ha megismered akkor nagyon is lehet őt szeretni♥
    Szóval ha valami nem tetszik nektek akkor el lehet húzni innen azt a büdös kis formátlan feneketeket mert senki nem kiváncsi rátok itt..:)
    Csóváz :)

    Brii te meg jól megmondtad :)♥
    veled vagyunk :)

    VálaszTörlés
  11. Jah és ez lemaradt :)
    ROBSTEN FOREVÖR és ez ellen nem lehet mit tenni :) ROBSTEN♥♥♥

    VálaszTörlés
  12. minek kell őket ócsárolni??Hmm??
    te jobb vagy??abba lehet hagyni szerintem!!ha nem tetszik nem kell olvasni:D
    ennyi..
    amúgy meg így kell őket szeretni:P
    (Kristen,Brianna)
    na szóval Robsten(L);P
    puszii

    VálaszTörlés
  13. Kedves AntiRobstenesek!!!

    Még ez az elnevezés is nevetséges!!! És én is ezen agyalok, ha te nem vagy Robstenes, akkor mi a jó istent keresel itt???!! Húzzál el erről az oldalról, és olvasgass olyan történetet, amelyike Rob majd beléd szeretXD Elég nehéz lesz ilyet találni, mert elárulom Rob soha a büdös életbe nem fog ilyenekkel összeállni mint te!!!
    Rob és Kristen egy pár és kész...ha kicsi a felfogóképességed, azt nagyon sajnálom!!!
    Brianna stílusa pedig ilyen, ha nem tetszik az a te bajod, és elárulok egy titkot Bri-t nem igen fogja meghatni hogy nem tetszik a stílusa!!!!
    Kristent pedig ne mert szidni, mert esküszöm kitépem a hajad!!!
    Most először írok ilyen komit, de egyszerűen kikészít ha az emberek olyasmit/olyan embert ítélnek meg akit nem is ismernek, pedig sztem te nem ismered Kristen!!! Ha tévedek akkor bocsi:)
    Ajánlom hogy többet ne gyere vissza, mert tényleg rossz vége lesz!!

    És Robsten igen is létezik, szóval nyaljál/nyaljatok sót:P
    ♥ROBSTEN♥

    VálaszTörlés
  14. hát igen, egyet értek az előttem szólókkal!!!!!! aki nem szereti ROBSTENT az tűzön innen, de nagyon gyorsan!!!!!! és, ha Kristent vagy Briannát valaki még egyszer ócsárolja, azt javaslom, hogy bújjon el, de gyorsan!!!!!! egyet értek Lillucival az AntiROBSTEN egy nagyon is nevetséges elnevezés!!!! ja, és oda lehetne irni a neveket is, tisztelet a kivételnek:) (Ancsa) ő legalább felvállalja, hogy ki is ő valójában!!!!!! és, ha nem tetszik, akkor egyik ROBSTENES oldalt se olvassátok!!!!!! mert szerintem, és remélem, hogy Rob nem fogja egy hamar elhagyni Krist a ti kedvetekért!!!!!!!!!!! úgyhogy lelehet szállni Krisről, Briannáról és a többi Robstenes oldalról!!!!!!!!!

    (L) ROBSTEN 4EWER!!!!!!!!!! (l) I LOVE KRISTEN AND ROB!!!!!! (L)
    TEAM ROBSTEN!!!(L)
    Brianna, gratula!!!!! megérdemelték!!!!!!!!!:)
    Puszi: Beus

    VálaszTörlés
  15. Bassza meg ezt nem hiszem el!!! 3 nap alatt háromszor húznak fel az olyan emberek, mint ti anti robstenesek. És leszarom, mert most baromira nem leszek kedves, mert kibaszott ideges vagyok. Mégis mi a faszomért kell folyamatosan Kristent cseszegetni? És mi a jó francot kerestek itt? Lehet elhúzni! Nyomd meg azt a baszott piros x-t a jobb felső sarokban? Nehéz?
    Mellesleg Bri! Király vagy! ól megmondtad, akinek meg nem tetszik megint ajánlom az x-t. FUCK!!!
    Nem hiszem el, hogy most leáltam vitázni... és most lehet szidni.. na ki nem szarja le, mert engem kurvára nem érdekel!
    Megvédtem akit szeretek szóval... Team Kristen & Go Robsten :)
    Tédeg Brianna, pedig imádlak (L)
    Tudnám még mondani, de az előttem lévők jól megmondták!!! Grat csajok :)

    VálaszTörlés
  16. Ti riherongyok!Fáj a szivetek Rob miatt vagy mi?Fáj látni hogy együtt vannak?Szánalmasak vagytok!Ha ennyire nem tetszik az oldal nem kell ide feljárni és máshoz sem ami Robsten!Ennyit erről!
    És amit írtatok Bri-ről!Hogy is mondjam-nem hiszem hogy ti mindig annyira de annyira beszélnétek szépen!Attól hogy mond vagy ír ilyen szavakat attól még rendes csak hogy tudjátok,nem is ismeritek.És mi az hogy leírta magát?Ő legalább leírja amit gondol!
    Mehettek a ráááákbaaaaa!:D

    VálaszTörlés
  17. Hát én nem írok egy nagy védőbeszédet, de az nekem is eszembe jutott hogy mi az istent keres egy Robstenes fanfic oldalán egy anti robstenes, ennyire nincs semmi dolga? Mellesleg - gondolom az anti Robstenesek Rob fanok - ha egyszer vele boldog Rob? Folyton vigyorognak együtt és rohadt jól érzik magukat egymással,szóval aki kedveli Robot, annak nem azt mondom hogy Krist is kedvelnie kéne, hanem hogy örlünie kéne hogy valaki boldoggá teszi őt. Próbáltam világos lenni, nem tudom mennyire sikerült. És a vitába nem szeretnék beszállni, senkit nem akarok megtépni vagy halálba küldeni különböző cseppet sem kellemes módszerrel :D Csak ha egyszer gyűlölöd hogy vele van, akkor könyörgöm, keress más oldalt! rengeteg van még! Nem kötelező ide járni.
    Hát nagyjából ennyi.
    Fanni [:

    VálaszTörlés
  18. Ez az Bri jóól megmontad!!! Veled vagyok!! :D Teljesen igazad van!!!
    Amugy azt nem értem hogyha vkinek nem jönn be Kristen akkor mi a faszért jönn ilyen oldalra...meg most komolyan nem is ismeritek/ismerjük Kristent..lehet hogy nem is olyan amilyennek mutatja magát...nem tom miért kell ocsárolni szerencsétlen csajt...
    A másik meg mi a faszért kell kibeszélni Brii-t a másik chatbe..meg olyanokat irni hogy "jah ö az a csaj a gagyi robsten-es blogjával"...hát könyörgöm,megnézném hogy te hogy szerkeztenél/irnál meg egy ilyen ficcet..sztem sehogy...nah mind1 nem huzom fel magam még jobban,és azt a chatet is kerülöm mint állat...Brii te meg egy szuper csaj vagy!! :D :P :P We love you!!! :) :)
    jah és remélem Kristen és Rob boldogok együtt,ha meg nem tart örökké a kapcsolatuk hát akkor ez van... :/ :) :)
    UI: amugy meg jobban örülnétek,ha mondjuk tegyük fel Rob összejönne Paris Hiltonnal...nah hát akkor inkább 100x-ta jobb Krsiten!...
    Na...mindnent kiadtam magambol..ha vkinek nem tetszik az nyugottan el küldhet a picsába engem is!!! :D :P
    Pussz
    Nikky (Brii amugy mikor lesz kb friss? :D XD)

    VálaszTörlés
  19. Káin a kígyó fia írta...

    Tisztelt Blogíró!

    Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

    Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

    http://mortemaeternus.blogspot.com/

    egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak.

    Jelenleg 4 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám! A szerkesztők magukról kifigurázó képregénnyel is kedveskednek az olvasóknak :).

    Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!

    Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is!

    Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

    VálaszTörlés
  20. höhhh ez mekkora szánalom!!ANTIK honnan a ...-ból tudjátok hogy Kristen milyen?Talán nap mint nap beszélgettek vele vagy mi?? A szomszédban lakik? És beszélő viszonyban vagytok Robbal is? Honnan veszitek hogy nem beszél úgy magánemberként mint vmi tengerész. Hagyjuk már lószart se tudtuk róluk ahogy én se sokat, de nem is ócsárolom egyikőjüket sem. Azért mert ők azok a szinészek akiket nem szippantott be a média képezet. Nem ömlik rózsaszin cukormáz a szájukból és nem néznek ki úgy mint a diszbuzik. Csak mert egy lány normális maradt annak ellenére hogy az egyik legismertebb személy a világon. Kitudja? Lehet Rob ezt szereti ebben a lányban, hogy magáért szereti nem pedig a hirnév miatt. És ti ezt a lányt basztatjátok? Lehet biztos ordit nálatok otthon a Jonas brothers meg a többi kitalált ideál amik a sekélyes idióták igényeire vannak formálva. A mai világban szörnyen nehéz megmaradni annak aki igazából vagy vagy lenni szeretnél. A popszámok meg a tündérmesék a képünkbe hazudnak igazából mindenben csak csalódunk de mind1. Ez a csaj különleges nincs még egy olyan mnt ő és Rob ezt szereti. Hagyjuk már egy egyszerű angol srác aki beédelgett a sztárvilágba és azt se tudja mi van, ők összeillnek mert egyformák. Sajnálom ezt a kis kitörést de nem értettem miért kell ócsárolni miért nem lehet észérvekkel tudtára adni vkinek hogy mit akarsz. Amúgy meg nem értem hogy aki ANTI az mit csinál itt? ennyire unatkoztok de nézzetek magatokba kétlen hogy utálnátok őket hogyha ilyen oldalakat néztek naa ennyi...

    VálaszTörlés
  21. amúgy nem értem komolyan mit gondoltok magatokról :D Két emberről beszéltek (nem pedig kirakati babákról ) akiket ha jól sejtek egyikőtök sem ismer személyesen..és ti bírálni akarjátok a magánéleti döntéseiket..meg kit szeretnek..nem tudom miért gondoljátok,hogy ismertek egy embert attól h láttatok róla pár képet meg a filmjeit ( amiben megjegyzem SZÍNÉSZKEDIK )
    amúgy meg Stew stílusa nagyon bejön és szerintem aranyosak Robbal

    ROBSTEN <3

    VálaszTörlés