2010. február 1., hétfő

16.- MTV Movie Awards

Lánykáááák!
A nagy drámaiság után, egy jó nagy fejezet kaptok!! Remélem mindenkinek tetszeni fog a nagy visszatérés XD..
Külön ajánlom ezt a fejezetet Orsinak!! Nagyon Boldog Szülcsinapcsit csibéém! :D
Valamint Kittinek is! Ha megkésve is, de neked is ajándék gyanánt..
Sok szeretettel ^^
Leljétek benne örömötöket <3>
Jó olvasást!!

A mosoly bámulatos hatalommal bír, amit nem lehet eleget hangsúlyozni. Egyetlen elragadó mosoly többet ér bármilyen fondorlatnál. Mágnesként vonzza a tekintetet.
Meg Cabot



Kristen

Szétrobban a fejem bassza meg..Hány óra lehet? Hmm. Mikor Rob ölelő karjai körém fonódtak elfelejtettem mindent és szorosan hozzá simultam. Kit érdekel mennyi az idő ha vele lehetek?Már épp visszaaludtam mikor furcsa felismerés lett rajtam urrá. Várjunk csak egy picit, Rob?!..nem is találkoztunk tegnap este..Akkor mi a fasz van? Gyorsan megfordultam az ágyon így szembekerülve az alvó Nikkivel. Huh.. ez meleg volt. Bár csak emlékeznék rá ha pasival lettem volna. De ez csak Nikki. Nikki aki karjaival szorosan magához vont. Igen drágám én is szeretlek, csak meg ne fojts. Megemeltem a fejem hogy láthassam az órát. 11:12.. Kell egy cigi, meg egy kávé, de hogy szedjem ki magam innen? Baszki Nikki miért vagy ilyen ragaszkodó típus?
Lefejtettem magamról ölelő karjait, majd kisurrantam a szobából. Frissen főt kávé illatt terjengett a házban, ami szinte berántott a konyhába. Anyám a pultnál csépelte a laptopját miközben csak úgy vedelte a kávét. Hát ezzel meg mivan? Biztos új story van készülőben,vagy megint rákapott a pucérpasik.com-ra. Akármi is volt vele, örültem mert még egy pillantásra sem méltatott. Egy szava nem lehet, tegnap egész este itthon voltunk. Igaz itthon is sikerült szétcsapni magunkat, de az már más. Kitöltöttem a kávémat, anyám le nem vette a szemét a képernyőről. Pucér pasik.. egyértelmű.
Már épp mentem volna ki a hátsó kertbe rágyújtani , már a kilincsen volt a kezem , már majdnem sikerült!!
- Kristen! Várj csak egy kicsit!.. – Tudtam !!Én annyira tudtam! Gyanús volt ez a nagy csend..hajajjj.. kíváncsi vagyok ma mi lesz a téma.
- Igen anyaa? – fásultan fordultam vissza majd csapódtam majdnem az ajtónak ijedtemben. Ott állt egy centire tőlem. Mi a fasz? Úgy járkál mint valami kísértet. Feláll a szőr a hátamon. És mindez a saját anyámtól. Ez azért elég morbid.
- Gyere, beszélgessünk. – juhhééé…már alig vártam. Kiléptünk a hátsó kertbe, én a magam részéről levetődtem az egyik nyugágyra, anyám a hintaágyra . Rágyújtottam és unottan vártam a folytatást.

- Kislányom, már olyan régen beszélgettünk, mostanában egyre távolabb érezlek magamtól. Emlékszel, régen mennyit nevettünk együtt? Mennyit mókáztunk? - igen emlékszem kb. 12 éves koromban anya.. – de mióta így elzüllöttél – annyira sejtettem hogy ez lesz… Kristen te zülledék..blablablaaa – alig tudok valamit rólad. Semmit sem árulsz el, csak addig vagy itthon amíg átöltözöl , vagy jobb esetben itt hon alszol.

- Anya, elfoglalt vagyok, tudod mennyit melózóm. Ezt már egy csomószor megbeszéltük.

- Igen tudtam, de ezenkívül is..Iszol, cigizel..- hohó témánál vagyunk,kezd bemelegedni az öreglány..

- Nem iszom annyit hogy alkoholistának is nevezhetne bárki, a cigi meg, lenyugtat. Kell nekem.

- Az öltözködésed a stílusod blablablablablablabla és amúgy is blablablablabla , Kristen figyelsz te rám egyáltalán ?

- Jaj anya, szeretem a farmert meg a pólót – nagyot húztam a kávémból, kezd idegelni ez a kibeszélő show.

- De nézd meg Nikkit. - méltatlankodott keményen, nekem meg már nagyokat kellett nyelnem nehogy kitörjek.

- Tudom, ő csinos, meg attraktív meg minden, de anyu kérlek, fogadd el hogy én a kényelmes cuccokat szeretem.

- Én elfogadom , de így sose szerzel új udvarlót magadnak. – grrr, a fogamat csikorgatva próbáltam leküzdeni a vágyat hogy felpattanjak és anyám hajára öntsem a kávét. Mégis csak az anyám, és szeretem. Csak ilyenkor mindig elfeledteti ezt a tényt velem. – Miért kellett Michaelt ejtened? Olyan rendes fiú volt. - a fejem már kb a kétszeresére puffadt. Ehhez aztán már tényleg nincs köze.

- Igen baromi rendes fiú volt, de nem szerettem ennyi. És nem szeretném ha beleszólnál a magánéletembe, vili? – a hangom egy két oktávval feljebb csúszott az idegtől, éreztem hogy megfeszül az arcom.

- Nem, egyáltalán nem vili – anyu is felemelte a hangját – ilyen viselkedéssel,és főleg ilyen hozzáállással hogy szerzel magadnak új barátot? – ezt úgy mondja mintha valami akkora bűn lenne hogy nincs az ember lányának fiúja. Szabad utat engedtem az idegbetegségemnek. Felpattantam és befelé indultam.

- Most meg hová mész? Még nem végeztem!... – anyám károgott még vagy két sort mire megálltam és hátrafordultam.

- Anya elmondom lassan és érhetően. 1: A magánéletem nem tartozik rád! 2: képzeld van akinek így is kellek!! és 3: részemről én már végeztem. – Elnyomtam a csikket a házfalon, tudtam azt utálja. Általában nem szoktam így kiakadni anyura, egyszerűen csak nem figyelek rá, de most nem bírtam ki.. abban biztos voltam hogy megfogom még bánni, de muszáj volt. Hát nem igaz már miket nem csinál. Hallottam ahogy a hátam mögött hápog össze vissza. Valószínűleg a kettes pont nagyon megindította. Leraktam a bögrémet, majd felmasíroztam. Nikki egy párnát ölelgetet nagy hévvel, gondoltam hagyom még egy kicsit. Úgyis bűzlőm, le kéne zuhanyoznom. Talán a meleg víztől még le is nyugszom. Kétlem, engem most csak egy valami , illetve valaki tudna megnyugtatni, de az a bizonyos emberke valószínűleg még mindig kómásan hever az ágyában. Jobbik esetben.

Csak álltam a zuhanykabinban és élveztem ahogy a meleg víz eltompítja az agyam. Nem tudom menyi ideig lehettem bent, de mire kiléptem a fürdőből Nikki már öltözködött a szobámban.

- El fogunk késni – nyökögte miközben magára ráncigálta a topját. – Miért nem keltettél fel?

- Olyan szépen ölelgetted a párnát , gondoltam szépet álmodhatsz. – mosolyogtam, magamra kapva az ingemet. Nikki vágott egy grimaszt majd elindultunk lefelé, anyám mártír arccal nézett végig rajtam,majd rögtön sugárzó tekintettel , elismerően mérte végig a mögöttem lépkedő Nikkit. Már nem is érdekelt . Fogtam a kocsi kulcsot a telefont, és a cigit aztán pápá anya. Szar érzés volt így elmenni otthonról, hogy fasírtban vagyunk, de hát ő kezdte bassza meg!..

Hazafuvaroztam Nikkit majd elhajtottam Rob lakása felé. Kopogtam párszor , senki nem nyitott ajtót. Ez remek, benyitottam. Persze minek is lenne bezárva?Ha kipakolnák az egész lakást , azt ő vígan végigaludná. Amint beljebb léptem megcsapott az a bizonyos szag. A pia, a fülledt levegő és a férfi lábszag émelyítő keveréke. Végigmasíroztam a nappalin, heinekenes üvegek mindenütt, pizzaszelet a kanapén,tekerő papír az asztalon , pornó dvd a lejátszónál. Mintha csak a tegnap estémet láttam volna.
A hálószobából vaksötétség áradt, nem tudtam sok mindent kivenni , itt egy láb ott egy kar. Valamelyik hülyén nincs még alsógatya se, jöttem rá az előttem heverő boxerből. Hol az a tetves reluxa? Áhh..végre ,elkezdtem széthúzni , a hirtelen támadt fénynél végre többet is láttam. Nem bírtam ki , elővettem a mobilom közben kezemet szorosan a számra nyomtam,elfojtva a vihogásom. Némán rázkódtam a nevetéstől. Ezt meg kell örökíteni. Rob háton feküdt , az ágyon, rajta volt boxer. Jackson békésen alukált Rob mellkasán - az én helyemen!! – kezeivel átfogva őt. Rajta is volt alsó, sőt még a napszemüveg is ott virított a fején. Fekete Ray ban. Nagyon bejött Jack stílusa, de ez akkor sem változat a helyzeten. A helyemen fekszik Mr. RockStar!.. Kellan volt az utolsó muskétás, aki a két fiú lábánál fetrengett keresztben, Rob lábát párnának használta, Jackét meg úgy szorongatta mint valami csajt. .Ő volt az alsó nélküli… gyorsan elkaptam a szememet. Baszkii!!..De aztán elfogott a kíváncsiság és odapillantottam. Még közelebb léptem az ágyhoz ..Huh..ez aztán a méret.nahát nahát.. Bassza meg! Vedd már le a szemed róla te idóta!

Stewart te beteg vagy, ne bámuld már!..

Miután elfordítottam tekintetem Kellan férfiasságáról, és a kép is megvolt, teljesen széthúztam a reluxát, így vakító fényesség áradt a szobába. A fiúk ébredezni kezdtek , Rob hunyorogva kereste kit cseszhetne le ezért az ébresztőért. Hátat fordítottam nekik kibámulva a napfényes Los Angelesi utcákra. Mintha csak most jöttem volna és nem röhögnék már itt rajtuk 10 perce.

- Jó lenne ha végre felszednétek a seggeteket az ágyról, elfogunk késni – hangom még mindig megcsuklott folyamatos rötyögésemtől.

- Kristen ..te vagy az? – krákogta Rob.

- Igen én, na szedjétek már össze magatokat.. Kellan te meg húzd fel a gatyád – dobtam oda neki a boxert, de ez a hülye még mindig Jackson szőrős lábát simogatta. AZ érintett nagy méltatlankodásba kezdett, egészen addig míg Rob észre nem vette mellkasán a folyó nyálcsíkot ami Jackson szájából eredt, valamint a karokat amik szintén hozzá tartoztak. Akkor ő kezdett el hápogni , a nagy felismerésben gyorsan szétrebbentek, én meg szarrá röhögve az agyamat kimásztam kávét főzni. Hogy ezek mekkora marhák.

Pár bögre kávé, és jó néhány cigi után, ha kómásan is, de végre elindultunk hogy „szalonképessé”vagy inkább fényképezhetővé tegyenek minket.

Mire mindenki bezsúfolódott a minimbe jócskán késésben voltunk. Rob ült mellettem.

A két másik jómadár hátul terpeszkedett, nem is telt bele 5 percbe máris egymás vállán aludtak. Rob a váltón lévő kezemre simította a sajátját. Nem tudnám megnevezni az érzést,
ami elfogott. Egyfajta biztonságérzetett kaptam ha magam mellett éreztem. Egyből jobban lettem. Persze a következő pillanatban ő is elaludt. Néha oda kellett néznem vesz e egyáltalán levegőt, olyan volt mint egy hulla. Napszemüveges , szívdöglesztő hulla.

Az öltöztetés, a smink a haj. Mindig elcsodálkoztam mit hoznak ki belőlem.

Most is varázsoltak a lepukkant csöves kretén Stewartból , és menő és dögős kretén Stewartot. Azért a conversemből nem engedek. Ennyi járt nekem. Amint leugrottam a sminkesszékből , szinte kitoloncoltak a vörös szőnyegre.

Bevonulás. Utálom. Mindig elkap a röhögő görcs. Most is, amint elindultam máris vágtam a pofákat, nehogy felvihogjak. Így is sikerült párszor. Mentőövként Taylort vonszoltam néha magamhoz, de sajnos még így is túl sok olyan kép készült amin egyedül voltam, bár nem teljesen. Voltam én és az idióta fejek amiket vágtam. Bár leszarom, hát én vagyok KStew nem? Felgyorsítottam lépteimet, végett vetve a tortúrának. Mire megtaláltam a helyem már kialudtak a fények, gyorsan bekúsztam Rob mellé, puha ujjai egyikét éreztem a lábamon, ahogy finoman végigsimít, én meg finoman belefolyok a székembe. Fantasztikus. Elkezdődött a műsor én meg örültem hogy végre kifújhatom magam. Meg ahogy azt KStew elképzeli.

Alig hogy letettem a seggem már emelhettem is fel. Legjobb női főszereplő. Jeeee. Felszaladtam a színpadra, baszki mennyi ember. Most mit mondjak? …

- Oké..köszi..ez király.. – kezdtem hadoválni minden félét ami eszembe jutott. Megpróbáltam nem beégni, gyorsan elmondani pár köszönetet aztán leslisszolni a szípadról. Már épp a slisszolás résznél tartottam mikor az a kúrva díj kicsúszott a kezemből és nagy koppanással a földre esett. Basza meg!Nem is én lennék. Gyökér Stewart . Leég a fejemről a bőr. Gyorsan felkaptam azt a szart, próbálva menteni a menthetőt. Amint felnéztem, persze mit láttam rögtön? Mr.majom Pattinson úgy röhög azt se tudja merre dőljön. A bunkója! …Grr..Lemasíroztam a színpadról méltóságom utolsó darabkáit szedegetve.
Később Rob megkapta az év férfi felfedezettje díját. Na menjél te is égj egy sort!..persze Mr. Tökély akármit is csinál attól elolvad mindenki. Ő nem tud leégni. Így is lett. Felment átvette, mondott pár szót, amolyan Robosan. És ennyi. Semmi cikis dolog. Áh..nem igazság. De legalább ő sem lazsált. Amint leült jött a legjobb harc jelenet díja, amit ketten kaptak Cammel. Aztán volt egy kis pihi, amikor válthattunk pár szót.

- Legjobb csók? – súgta a fülembe, amitől egyből felforrósodott a légköröm. – Szerinted?

- Szerintem nem – dadogtam , jaj, folyton ezt csinálja velem!

- Szerintem igen – súgta vissza, és én rájöttem miért olyan őrjítően sexy a közelsége. Sötét van , bármikor bebukhatjuk, világos hogy parázom. Ennyi az egész. Nem őrit meg , én vagyok megrendíthetetlen Stewart. Csak is a lebukás veszélye lehet. Ekkor megint arcom körül éreztem a cseresznye illatot , amit mostanában mindig.

Kitakarok én hülyíteni? Bevagyok zsongva tőle.

– Ha igen , adsz egy csókot a színpadon. - lehelte a fülembe, amitől rögtön észhez tértem. Mivan?

- Nem , nem fogadok veled. – fordultam volna el tőle, de karjai nem engedtek.

- Kérlek.. – bassza meg! Miért csinálja ezt? Ez hanglejtés...az illata.. minden. Megrészegít.

- Talán..- adtam volna meg magam, mikor is Sandra kiabálásra lettem figyelmez.

- Robert Pattinson és Kristen Stewart!!!! – ordították Ryannel. Én meg..mi a fasz??? .. nevetve pattantunk fel a jómadárral. Hát ez vicces lesz. Sandra nyakába borultam. Imádtam a nőt, és legalább ezzel is múlt az idő. Amint ott álltunk a pódium mögött már nem volt olyan vicces mint amilyennek hittem. Rob fülébe súgtam : Ugye nem gondoltad komolyan? .. mire ő: a legkomolyabban… Ó hogy kapnád be!..Kivette a rágóját, és ezt be is jelentette mire vad őrjöngés futott végig a nézőtéren. Mindenki nyál csorgatva várt. Rob hozta a formát, ahogy szokta. Közel hajolt és jött vele a cseresznye illat is. Már ott voltam hogy szarok rá! Tudja meg mindenki, nem bírom ki hogy ne csókoljam meg. De jött a kisangyal aki lezúzta bennem a kisördögöt,holott az már éljenzett. Így hát a legutolsó pillanatban elfordultam , kinyögtem hogy „köszönjük” és elindultam. Rob úgy kullogott mögöttem mint aki mindjárt elsírja magát. Feljegyeztem a „kárpótolni Robot este” tételt a listámra.
Azt este zárásaként megkaptuk a Legjobb film díjját én meg alig vártam hogy végre otthon legyek, kettesben az én kis lepedőakrobatámmal. Holnap megy el, adnom kell neki egy felejthetetlen éjszakát. Ahogy néha rám tekintett úgy tűnt ő is forgat valamit a fejében.
A csodás estétől már csak pár millió kép választott el minket.

- Rob már persze ott sem bírt magával , hol a seggemet tapizta , hol nekem dőlt, hol átkarolt. Szerencsére Taylornak kapcsolt, közelebb jött hozzám, és most már az ő kezei is rajtam volt. Így kb úgy tűnhetett mind a ketten engem taperolnak. Fantasztikus! Zavaromban megcsonkított díjam , letört darabkáját kezdtem harapdálni. Csak legyen már vége…


Kéééépek:
Kristen elejti a díjját xD
Rob tapi :P
Dupla Tapi xD
Rob próbálkozik...xP
Stew rágcsál :D

15 megjegyzés:

  1. szóval! bri ez valami állati volt :D
    szétröhögtem magam! Stew megint hozta a formáját. imádom amikor magában beszél xD
    azért MamaStewt se kell félteni :D kemény nő xD
    pucérpasik.com
    embeeeer!!! mégis mitől van annak a srácnak cseresznyeillata? :D erre azért kíváncsi vagyok :D
    és akkor a következőben vakáció? :P
    mellesleg másodjára írom ezt a kommentet, mert kretén kristen valahogy bezárta az oldalt xD
    először azt terveztem, hogy másolgatok ide, de rájöttem hogy túl sok lenne :D
    na de a lényeg!!!
    sztem nekem ez lesz a kedvencem :D :D annyira jó volt :D
    mondjuk lehet h majd a későbbiekből is lesz kedvencem. meg a régiekből is van...
    a francba! mindet imádom! mindegyik kedvenc :D
    de téged még jobban imádlak csibám <3
    csóközön: Kris

    VálaszTörlés
  2. hát ez kurvaaa nagy volt XDDDDD
    itt röhögtem ááá geccc :D jaaaaj te lány, imádom ahogy írsz :DDD túl sok a poén, túl sok :D MamaStew-t nyomattad ám rendesen :D isten az a nő. jajj Briii nagyon jó lett, sikerült a nagy visszatérés! respect. mamastew 4evö.
    pussz ♥

    VálaszTörlés
  3. ui: kellan kukija XDDDD
    dirty stew...

    VálaszTörlés
  4. GecixDXDxDxDxD Na, baszod itt van Lady!!:D Elmentem cigizni, hogy összeszedjem magam és valami értelmes kommentek írjak neked,de...gecixDxDxDxDnem megy!!!:D Pedig a cigi,mindig rendezi a kusza gondolataimat! De miattad nem segít!xD Na,jó. Még mindig a hatása alatt vagyok! Elöljáróban csak annyit, hogy ez 1000x jobb volt, mint az én Movie Awardsos részem! Nem szégyellem bevallani, így van!:D
    Kezdem az elején: MamaStew!!!!!!!! Tudod, mekkora fan vagyok! Hát, most már még nagyobb! Ki vagyok a nőtől, hiába ő a sztár! Rosten elbújhat mellette!xD Köszönöm, hogy írtál róla...:D A Szövege, valami mennyei! Pucér pasik...xDXD
    Niki és Stew...majd Nikki és a párna...hihi!:D
    A fiúk: Porno, dvd...látod mi lesz, ha Kristen nem teljesíti a kötelességét!:D És ez: "Mintha csak most jöttem volna és nem röhögnék már itt rajtuk 10 perce." A kedvencem, ebből a részletből.
    Úr isten! A leírás...tényleg eszméletlen és tényleg így volt szerintem! Mármint a díjátadó!:D És Rob meg a csók...amiket mondott! Ha mi nyerünk című megszólalása!xD Kurva jó!
    Aztán a tipi-tapi, amibe Taylor is beszállt és még a képeknél is oda írtad! Még mindig szakadok komolyan mondom!:D
    Geci, én nem vagyok egy függő tipikus, de te esküszöm, azzá teszel! Hogy lehet ilyen gci jót írni?(kicsit sok a geci a komimban, talán a rész hatása!xD)
    Jut eszembe...még, hogy én sunnyogtam el a múltkor! Most te sunnyogtad el szépen a Khm partot!:P Remélem kárpótolsz a következő részben ezért! Egy olyan Khm partot akarok, ami legalább egy oldal...WORDBEN!!!xD
    Szóval, remélem azért érted a lényeget, ha kcsiti összeszedetlen is a komim! Az elején kifejtettem, miért ilyen...Egy szó, mint száz: Imádtam! Geci(már megint, sorry:S) jó volt!!!!!!!
    Imádlak babám, te istenkirály vagy!!!
    Csókol a te hálás kis rajongód!!!xD

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Azért MamaStew-nak egyszer elénekelném: "I'm your bigest fan, i'll fallow you until you love me, papa-paparazzi...xD;D
    Puszi

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett
    és a vége hogy Rob már nem ír magával és megy a tipi-tapi xD.. hát ott annyit nevettem xD
    nagyon vártam már ezt a részt:)
    isteni lett
    és MamaStew hát az kász volt... az a komoly beszélgetés meg a honlap amit nézeget xD
    nem írok mást mert semmi nem jut eszembexD :S
    Katta

    VálaszTörlés
  8. Ez nagy lett:DDDD
    Am is imádtam ezt a díjátadót mert halálra röhögtem magam amikor Kris elejtette a díjat meg az ilyen egyéb kis bakik nagyok voltakXD
    de itt h Kris bemegy Rob szobájába és ott a 3 fiú ahogy alszanak hát én is 100 h lefotóztam volna v ha hang is van kamera simánXDez nagyon bejöttXD plusz h a büdös lábszagXD nagyon tetszik még1x csak ennyit tudok írni:))

    VálaszTörlés
  9. Brianna...:)
    Hát ez valami isteni lett :)
    Imádtam minden szavát...:)
    Nagyon hiányoztál már...és ezek a jó fejezetek is :)
    MamaStew megint hozta a formáját...pucér pasik...xD Imádom ezt a nőt :)
    Jajjj....és a legjobb rész,mikor Kristen bemegy Robékhoz...teljesen előttem van a kép...ách...szétröhögtem magam....:) Mit csinálhattak ott,hogy Kellanon még alsó gatya se volt?.xD Nah és Jackson...nyálcsik Rob mellkasán...:) Tényleg elég büdös lehetett ott...xD
    Nah és Nikki...ách...milyen édes lehetett mikor a párnát ölelgette....meg mikor Krist is :)
    Nah és Rob tapi...ách...az a legjobb:)
    Taylornak mindig helyén van az esze,pont a legjobbkor megy oda hozzájuk :)
    Az egész fejezetet idézhetném...egyszerűen IMÁDTAM :)
    És nagyon szépen köszönöm,hogy külön nekem ajánlottad :D
    várom a kövit:)
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
  10. Szia! Nézz be a blogomba, van ott számodra egy kis meglepi!

    VálaszTörlés
  11. IMÁÁDOOOMM!! :DD Pár napja találtam az olalra,de IMÁDOOOMM!! LOL
    Annyira tetszik a stílusod meg mikor ezekkel a képekkel illusztrálod a helyzetet,még jobban eltudom képzelni :)
    Szétröhögtem az agyam a trió alvásán,hát behalok komolyan :D
    Csak így tovább nadon várom a kövit.
    puszantás

    VálaszTörlés
  12. Szia!

    Nagyon nagyon nagyon szupi lett!!! Imádom! Szét röhögtem az agyam...ölelő Nikki, alvó Robék, tapizó Rob meg még sorolhatnám...XDXD
    nagyon bírom a stílusod:)
    várom a következő remekműved:P
    puszi

    VálaszTörlés
  13. Éééédesss Briannaaaaa:D
    Tettem ki neked valamit az oldalamra!:)




    és te lány:D ritka jó történeted van;) remélem tudod ^^

    VálaszTörlés
  14. Jaj Babuc!
    Nálam is van valami neked!:)
    Szeretlek

    VálaszTörlés